Simicska Lajos médiatulajdonos szerint totális médiahábrú jöhet, ha a kormány valóban bevezeti ötszázalékos reklámadót az RTL-lel való békülés érdekében. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Simicska talicska egy beszari alak. A veszprémi választáson sem mert elindulni, csak a nagy pofa van nála. Nem lesz itt háború, esetleg a fejében.
Vicctorral játszódhat indiánosdit a homokozóban.
hetöndöe
Elképzelem,ahogy a Hír tv válllt vállnak vetve az RTL Klubbal ekézi a kormányt.
Hehehehe!:-)))
F_Viktor
@Dr. Felipe: Nem fog ő háborúzni a volt kollégiumi szobatársával, azért pár milliárd állami megrendelés csordogál még a médiabirodalmába, + a Közgép is nyeregeti az EU-s pályázatokat, közpénzes stadionépítéseket.

DE Gyuri'bá! Esetleg ha mégis elzárná a főnök a (köz)pénzcsapokat, a milliárdjaiddal, céges birodalmaddal a hátad mögött, meg kellene próbálkozni becsületes módszerekkel, a konkurenciákkal megvívva dolgozni!

Hidd el, abból a magasságból ahová sok-sok segítséggel, szinte teleportálva feljutottál, egyáltalán nem lesz nehéz dolgod.
Desischado
Maffia háború, de talicska lajos nem borítja ki a sz@rt, mert az őt is eltemetné! Eleget harácsolt, most mások lopnak tovább! Sajnos! Ameddig hagyjuk! De meddig tűrűnk még?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.