Gianni Pittella, az Európai Parlament szocialista és demokrata frakciójának vezetője  Budapesten folytatott megbeszéléseket szombaton.

Pitella találkozott Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével, illetve az MSZP választmányával is.  Az Európai Parlament szociáldemokrata frakcióvezetője szerint Magyarország egy értékes, nagy nemzet, amely nem érdemli meg, hogy morális, szociális válságban legyen.

Gianni Pittella a válság okaként az elmúlt évek rossz kormányzását jelölte meg. Mint mondta, infantilis dolog az EU-ra fogni a válság okát. Kétnapos látogatásának céljáról azt mondta, támogatni szeretné az ellenzék harcát az Orbán-rendszer ellen.

Pitella is Gyurcsány kottájából játszik

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A Gyurcsány megtámadta az országot! Lesz ám majd megint hazaárulózás, meg békemenet!
Dr. Felipe
Tessék, már ott is a kotta :) Vezényel Pittella mester :)
kisangyalom13
Kedveskéim, tájékozatta-e, hogy miért van idegháború Magyarországon? Miért hallgatja el a valóságot Pitella úr előtt?
tivoli
Ez meg mit keres itt? Gyurcsány minden szarházit bevonz?
karma1
talaljon mar ki valami ujat is a fideSS, nem igaz, hogy ennyire fosnak a Fletotol... mikor erik mar fol esszel a hazai bunko politikusok, hogy az nem ugy megy, hogy barmilyen partallasu magyar politikus odamegy egy nyugati demokraciaban politizalo masik politikushoz, es azt mondja neki, hogy "Te, gyere mar az en hazamba, es mondd azt a nepeknek, hogy az en partom az egyedul udvozito, a tobbi meg mocskos csalo", mert ha ezt tette volna Fleto, akkor lehetne azt mondani, hogy az O kottajabol jatszanak... Ez viszont egy kulfoldi diplomatarol feltetelezhetetlen, mert mashol muxik a demokracia, csak Magyarorszagon nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.