Az Európai Bizottság kérése, instrukciói alapján kénytelenek azon gondolkodni, hogy mennyi legyen a reklámadó, de az nem lehet vita tárgya, hogy legyen vagy ne legyen – jelentette ki Lázár János.

A reklámadó egészen biztosan marad, mivel a kormány legfontosabb célkitűzése, hogy a különadók rendszere megmaradjon – mondta Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden reggel.

A politikus közölte továbbá, hogy az EBRD-vel és az Erste Bankkal is olyan megállapodást kötöttek hétfőn, hogy a bankadó marad, az összege csökken.

A reklámadóval is ugyanígy van et, az Európai Bizottság kérése, instrukciói alapján kénytelenek azon gondolkodni, hogy mennyi legyen az adó, de az nem lehet vita tárgya, hogy legyen vagy ne legyen – szögezte le.

"Reklámadó lesz, az a kérdés, hogy mennyit fognak fizetni a cégek" – fogalmazott.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Tetűláda!
"Reklámadó lesz, az a kérdés, hogy mennyit fognak fizetni a cégek" – fogalmazott.

Tudjuk, hogy neked nem számít, hogy mennyivel lesz drágább emiatt a szegények élelmiszere, gyógyszere, WC-papírja, ugye, te mocsok??!!
Aki Én
Értem én, hogy extra profit, meg extra adó, meg a tehetős vegye ki jobban a részét a terhekből meg minden... de akkor mi a bánatos t@köm magyarázza az egykulcsos szja-t? Azzal ráadásul az alsó réteg (85%) még rosszabbul is járt. A rezsi blabláról nem is beszélve. Ott is az nyert igazán, akinek így csak a megtakarítása is kitesz két-három létminimum alatt élő család össz jövedelmét. Vagy akkor a lehetőségekért is egyforma eséllyel induljunk, mondjuk a vejekkel és haverokkal. Például szeretnék féláron belvárosi ingatlant venni, vagy kérek a cégemnek pár száz millát, vagy valami ilyesmi. De igazából már annak is örülnék, ha nem azért adóznánk világszínvonalon, hogy egy maréknyi csoport hazahordja, és még az orrom alá is dörgöli, hogy saját lábon élnek meg hasonló tetves szövegek. Még a zsebes is halak elsunnyog ha meglop a hatos villamoson.
Aki Én
@Aki Én: ...tehát a zsebes HALKAN sunnyog el, na.
Senara
Az Európai Bizottság kérése, instrukciói alapján kénytelenek azon gondolkodni, hogy mennyi legyen a reklámadó,..." nekünk nem parancsol senki , de "kérésnek " eleget teszünk ... Simicska , hogy te is értsd ...de az nem lehet vita tárgya, hogy legyen vagy ne legyen...mert tudod az erősebb kutya esete forog fenn !
perfekt
Ugye-ugye!"Holló,a hollónak,nem vájja ki a szemét"!Uram-atyám-mi lóvét leszakíthatott Pinokkió..l.j.Most még a csótányainak is vehet lakást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok