A kormány célkitűzése egyebek mellett, hogy 2020-ra két évvel növekedjen a születéskor várható, egészségben eltöltött életévek száma, 2022-re pedig elérje az EU-átlagot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hiába fogadnak el bármit, amíg a lakosság életszínvonalát nem emelik, s nem a 10%-os gazdag rétegre, hanem a napi gondokkal küszködő, a nélkülözés miatt állandóan stresszes dolgozókra, gyermeknevelő családokra, életüket átdolgozott nyugdíjasokra célzok! Amíg a becsületes munka végzése után minimálbéren tengődik a fél ország, addig csak romlani fog a helyzet! Na és mennyi embernek nem jut munka sem, s nem a közmunkára, hanem valóságos munkahelyre gondolok! Milliárdos tervek elkészítésével nem fog megoldódni semmi, mert ez Magyarország, nem Meseország! Először azokra az intézkedésekre lenne szükség, melyekkel egyáltalán élhetővé válna a nép számára ez az ország. De addig??? Marad a jelen helyzet, s az elkeseredettségükben öngyilkosságot elkövető emberek számának növekedése. Nem egy jól működő társadalom mutatói ezek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.