A kormány támogatja a Fidesz-frakció arról szóló kezdeményezését, hogy induljon nemzeti konzultáció induljon a gazdasági bevándorlás ügyében – jelentette be a szerdai kormányülés közben Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vida Ildikó és társai kitiltásáról Rogán, Szíjártó, lázár, Mészáros Lőrinc Orbán Győző gazdagodásáról kell nemzeti konzultációt tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Vida Ildikó és társai kitiltásáról Rogán, Szíjártó, lázár, Mészáros Lőrinc Orbán Győző gazdagodásáról kell nemzeti konzultációt tartani!
papa.49
Fütyiszek érik a konzultáció de ott a puszta létetek lesz a tét...
oldforesz
Hogyne tetszene. A konzultációhoz szükséges hisztérikus légkört már megteremtették.
Mobil123
Érdekesek ezek a nemzeti konzultációk ! amiről ők akarnak arról konzultálni akarnak de bezzeg pl. az útdíjról, nyugdíjról, munkanélküli támogatásról, hány élősködő legyen a nyakunkon stb nem !
papa.49
@Mobil123: Ők akarják megszabni miről is ,,konzultálhatunk,, de ha nép kezd konzultációba nem biztos hogy az az ínyükre való lesz...
Senara
Konzultációk eredményét senki nem tudja ellenőrizni . Arra kell , hogy legyen mire hivatkozni aki kritikát fogalmazna meg .
m.macskosz
Úgy emlékszem, a spontán konzultáció a net-adó bevezetéséről nem aratott osztatlan sikert kormány berkekben. :)
Mobil123
@papa.49: Igaz, csak a népnek kell megfizetni ennek a ktg-t is !
világlátó
A nemzet miért nem akar konzultálni - no nem a kormánnyal, hanem saját magával?
A nemzet az kicsoda? Az ország népe az nem a nemzet? A fidesz szavazóbázis az az ország népe? Ha nem, akkor ők kicsodák? Ők a nemzet? Akkor mi kicsodák vagyunk?
A fidesz szavazóbázis és mi a többiek kicsodák vagyunk? Mi lennénk az ország népe?
De akkor kicsoda a nemzet?
A konzultáció nem más, mint annak számokkal kimutatható bizonyítéka, hogy nem a kormány egyedül döntött számos kérdésben. Ez a felelősség egyszerű megosztása, azaz kibúvó a döntés felelőssége alól. Derék népünk, meg mindezt, komolyan veszi. Hinni akarunk a kormány " jószándékában " , ezért aztán válaszolunk a kérdésekre, amelyek Békés Mária szóhasználatával élve , szakított a liberális dialektussal és érthetővé tette a politikai nyelvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.