A kormány támogatja a Fidesz-frakció arról szóló kezdeményezését, hogy induljon nemzeti konzultáció induljon a gazdasági bevándorlás ügyében – jelentette be a szerdai kormányülés közben Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vida Ildikó és társai kitiltásáról Rogán, Szíjártó, lázár, Mészáros Lőrinc Orbán Győző gazdagodásáról kell nemzeti konzultációt tartani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mobil123: Ők akarják megszabni miről is ,,konzultálhatunk,, de ha nép kezd konzultációba nem biztos hogy az az ínyükre való lesz...
Senara
Konzultációk eredményét senki nem tudja ellenőrizni . Arra kell , hogy legyen mire hivatkozni aki kritikát fogalmazna meg .
m.macskosz
Úgy emlékszem, a spontán konzultáció a net-adó bevezetéséről nem aratott osztatlan sikert kormány berkekben. :)
Mobil123
@papa.49: Igaz, csak a népnek kell megfizetni ennek a ktg-t is !
világlátó
A nemzet miért nem akar konzultálni - no nem a kormánnyal, hanem saját magával?
A nemzet az kicsoda? Az ország népe az nem a nemzet? A fidesz szavazóbázis az az ország népe? Ha nem, akkor ők kicsodák? Ők a nemzet? Akkor mi kicsodák vagyunk?
A fidesz szavazóbázis és mi a többiek kicsodák vagyunk? Mi lennénk az ország népe?
De akkor kicsoda a nemzet?
A konzultáció nem más, mint annak számokkal kimutatható bizonyítéka, hogy nem a kormány egyedül döntött számos kérdésben. Ez a felelősség egyszerű megosztása, azaz kibúvó a döntés felelőssége alól. Derék népünk, meg mindezt, komolyan veszi. Hinni akarunk a kormány " jószándékában " , ezért aztán válaszolunk a kérdésekre, amelyek Békés Mária szóhasználatával élve , szakított a liberális dialektussal és érthetővé tette a politikai nyelvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.