A civil szervezetek sem állnak a törvények felett - írta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Jeney Orsolyának, az Amnesty International (AI) magyarországi szervezete vezetőjének. A levelet szerda késő délután a kormany.hu oldalon is közzétették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Pc-huszárok !
Az Am.Int. készített ( vagy készíttetett) egy, a kormányzatok által előszeretettel alkalmazott ( naná, hogy Gecisztán is alkalmazza többek között a FinFishert ! ) kémprogram detektort, hogy hívják, hogy "Detect" !
Nulla perc alatt le lehet tölteni, idegen (többek között angol) nyelvű, de még a google translate sem kell hozzá, annyira érthető. 100 %-os felderítést ez sem végezhet - ezt jelzik is ! - de hatékony vírusirtóval kombinálva nem árt ha időnként átfuttatjuk !
Töltsétek le - ingyenes !
(" Nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát " - alapon, meg "anyádat lesd meg a wc-n " - alapon !)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.