Megdöbbentő, hogyha csak 1 Celsius fokkal csökkentjük az otthoni hőmérsékletet, országos szinten napi 1 millió köbméter gázt tudunk megtakarítani. A zöld tárca segítségével lajstromba szedtük a megtakarítási trükköket.

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: legcsavar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ahha es mondjuk, ha a panelek szigetelesenel nem a lopason jarna a kivitelezok esze es nem olyanok vegeznek a munkat akik meg a mult honapban csak csicskak voltak egy szigetelesnel akkor esetleg a munka minosege is javulna. Ha esetleg a muszaki atvetelnel nem a mutyi szerepelne akkor is lehetne mar tenni a kornyezetert.
Tudok olyan panel szigetelesrol ahol az ablakok mar most cirka fel ev utan nem zarnak es huzatosak. Viszont mar most nem letezik a kivitelezo ceg, mert a munka befejezese utan mar meg is szunt. Pontosan Miskolcon a Tizeshonved utcai tiz emeletes tomb panelek. Majd kuldok a munkakrol kepeket.
tsabeeka
megdöbbentő, hogyha csak 1 celsius fokkal csökkentjük az otthoni hőmérsékletet és megfázunk, akkor 2-3 gyógyszer annyiba kerül, hogy kijön belőle a teljes gázszámla harmada-fele. úgyhogy feleslegesen nem csökkentgetjük, csak ha melegünk van, de akkor meg tanácsok nélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.