A norvégok független szakértőkkel vizsgáltatták meg az Ökotárs alapítvány tevékenységét, és kiválónak tartják a munkájukat. Nyilvánosságra hozta a Norvég Finanszírozási Mechanizmus Iroda, vagyis a norvég...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Amerikai-Bolgár tanácsadó iroda vizsgálta. Na ja. Amerikaiak mint független felek ebben a norvég játékban, kérem szépen most röhög a vakbelem. Akkor lenne független a vizsgáló ha mondjuk a Kínai vagy az Indiai Köztársaság Központi Könyvvizsgáló és Tanácsadó Vállalata készítette volna a jelentést esetleg egy Ausztrál vagy új-zélandi könyvvizsgáló cég. Csak ne a Gyurka. Ne csodálkozzanak ezek a "mindencsudaszép" jelentést tevők ha ezekre pofátlanságokra csak pofátlansággal tud válaszolni bármelyik kormánytag. Miért nem hallgatták meg az állandóan vesztes feleket a jelentéstevők? Nagyon objektív lehet az a vizsgálat ahol a pénzosztókat meg a nyerteseket kérdezik meg arról, hogy mindent rendben lévőnek találnak-e?...
szaboria1
@freemanpetya: Csak nem érintett voltál, hogy így kritizálsz? Netán ha az új-zélandi is ilyen eredményre jutott volna akkor meg annak sem hinnél?
freemanpetya
@szaboria1: Annak megpróbálnám elhinni. Leginkább akkor ha alaposan tájékozódott volna nem kizárólag a nyertesek és a lebonyolítók körében. Akár érintett is lehetek, de egyébként nem kell ahhoz érintettnek lenni ahhoz, hogy felháborítson a szorgalommal párosult pofátlanság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.