A kormányzat célja, hogy a mezőgazdaság, az agrárium számára a következő években rendelkezésre álló forrásokból növelje a vidék megtartóképességét - fogalmazott Lázár János szombaton Hódmezővásárhelyen, egy gazdasági fórumon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Hát a magyar parasztoktól már megvédték!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Egy hektár termőföld,csak a gaborára szorítkozom,5 azaz 5 mebernek ad munkalehetőséget.Hogy mennyire jól jövedelmez a mezőgazdaság,mi sem bizonyítja jobban,hogy és ez szerintem a rendszerváltozás Fő bűne,a hazai feldolgozóipar lebutítása ,mely a késztermék árának alakulásában fontos szerepet játszik,játszhatott volna.
Akinek van ideje,és lehetősége,fáradjon el határközelébe vasútállomás,azaz iparvágányok felé.és számolja meg a cereale feliratú vagonok számát naponta.
Az még hagyján,hogy a jóminőségü megy kifelé az országból,de helyette a gyengébb minőség beáramlik,naná hogy drágábban!

Mivel ma a 2/3 kormányoz,és a sok mellébeszélés mellett a bájolgás magasszíntü gyakorlata van érvényben,meg lehetne tenni,hogy minden önkormányzathoz tartozó földterületet ebbe még a zártkertek is beletartoznak,szóvasl lehetne felmérni,hogy az összes bármilyen földterületet a tulajdonosok kellő mértékben művelik e.Mindenki ismeri a saját térségében,hogy vannak parcellák évtizedek óta melyek megműveletlenűl állnak.
Egy összehasonlítás.
Horvátországban a tengerperti részen zsákokban hordják a sziklára a termőföldet,hogy konyhára termesszenek ezt azt.
Mi nem tudjuk,mi van a bírtokunkban.
Egy ekkora művelhető termőterülettel rendelkező országban,mely még természeti adottságokban is bővelkedik,parlagon hagyni,és a hagyást a törvény,még hagyja is,nem hiba,hanem égbekiáltó bűn!
Egy hektár gabona munkát ad a termelőnek,aki foglalkoztat, a szállítónak,a malmoknak,a pékeknek ,a boltosoknak

Ha genetikai oldalról nézzük akkor a fémet a fával történő keresztezésnél van a lényeg.
A hideg,a meleg ,és a munka,csak ezután következik!
Toby
A földvédelem egyszerű módja a "nemzeti mutyi" ! Továbbá a nehezen műveéhető területté nyilványtás, majd hipsz--hopsz máris a csókosnál landol a "nehezen művelhető" földterület, aki - éppen azért, mert nehezen művelhető ! - hatalmas pénztömböket kap rá állami támogatásként !
Ki van ez találva Gecisztánban !
oncogito
Megvédeni a földet, akár a nyugdíjakat.
Megvédeni a földművestől, hogy legyen az elitnek még több.
Megvédeni a gazdagokat a szegényektől.
Lázár annyit ér, amennyit a hitelessége.
coyote3
Igen!!! De leginkább tőletek tolvaJok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.