Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter levélben fordul Fatou Bensoudához, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság főügyészéhez, hogy haladéktalanul kezdje meg az egyiptomi keresztények kivégzésének kivizsgálását és tegyen meg mindent az elkövetők lehető legszigorúbb felelősségre vonásáért – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium hétfőn. Ferenc pápa is élesen elítélte a történteket.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Petike!A világ a magyar barbárságot sem nézi valami jó szemmel!Mind kettő a barbár felfogásból,más eszmék,ideák sárbataposásából fagad!!Itthon is tiltakozhatnál,főképp sajátökörséged miatt!!
Senara
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter levélben fordul Fatou Bensoudához, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság főügyészéhez" ... Ahhoz hogy az ügyésznő tegye a dolgát a tetteseket el kell fogni , Hágába szállítani .Tetszik tudni teremfocis külügyminiszterkecse !
oncogito
@volvós: - bár Szíjjártót nem csípem, de azért az arab világnak csak nem szokása embereket tucatjával lefejezni.
Nagy mellel keresztény országnak tartják sokan Magyarországot, de nyomokban található csak valódi keresztény, akárcsak a világban.
Az ilyen szélsőséges, barbár tettet aki nem ítéli el, csak mert számára ellenszenves politikus mondja -- abba nincs emberi érzés, csak fanatikus indulat.
Akárcsak a lefejezőkben!
bakegya
ÁGÁL AZ AKINEK A MINISZTERELNÖKE BRÜSSZELBEN-PÁRIZSBAN KIROHANT A MENEKÜLTEK ELLEN ÉS MÉG RÁDOBOTT EGY LAPÁTTAL ITTHON IS HOGY KI KELL ZÁRNI A GAZDASÁGI MENEKÜLTEKET-meg kell szemlélni egy bicskei,debreceni stb. magyar tábort-aztán lehet kereszténykedni...és a mi ge--einket korrupcióstul,mészárosrasipasistul tűrni kell a világnak?-tudod hányan lesznek öngyilkosok csakkk a munkanélküliség következtében mondjuk budapesti-hátmég vidéki viszonylatban???-nem írok többet mert kicsapnak.
volvós
@oncogito: én nem erre irtam a szokásokat...bocsi !
oncogito
@volvós: - ok, de picit rosszul jött át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.