Jövő hétre halasztották a százszázalékos vasárnapi bérpótlék bevezetéséről szóló törvényjavaslat pa... Olvassa el a NOL.hu-n! Hogy pontosan kikkel, azt nem tudni – az általunk megkérdezett kiskereskedelmi érdekképviseletek, kereskedőláncok illetékesei nem emlékeztek arra, hogy a bérpótlék megemelése kapcsán politikai oldalról bárki is kikérte volna a véleményüket. (Korábban a vasárnapi bezárás más kérdéseiről ugyanakkor az NGM többkörös egyeztetést folytatott le az érintettekkel.) Szatmáry Kristóf és Harrach Péter KDNP-s honatya közös tervezete egyértelműen fogalmaz: e szerint a munkáltatónak dupla bért kell fizetnie a hét utolsó napján is dolgozó alkalmazottaknak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Tudom, hogy nem tartozik szorosan sem a boltok nyitva-zárva tartásához, sem a hétvégi bérpótlékhoz, de mégis... az étel, ital, de bármit is árusitó automatákat is alkalmassá kell tenni olyan pénztárgép-szerü berendezés felszereléséhez, mint az online pénztárgépek! Pl. a Coca Cola cég még gondolkodik a megoldáson, de csak akkor teszi meg, ha kiszámitható gazdasági környezetben ruház be, különben nem térül meg. Na ezt a kiszámithatóságot várhatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.