Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a családnak. Mert gáz, az lesz. Gáz most is van. Nagy gáz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ezzel nem turbózta fel a karakószörcsögi Mari néniket a dakota, inkább azzal, hogy megint átverte az inflációra hivatkozva a nyugdíjemelésnél, átverte a gyesen lévő unkáikat a gyes melletti munkavállalás adómentességével, ráadásul a beígért postakinyitás is olyan Orbános igazmondás volt. Nemigen látják az orvosi ellátás javulását, inkább nagyságrendekkel romlott, heteket hónapokat kell várni egyes beavatkozásokra vizsgálatokra, már nem ingyenes, ha a városba kell utazni stb. Szóval jobb ha nem hergeli a Mari néniket Orbán sem Karakón, sem máshol.
tivoli
A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt. Jön is egy vevő, aki pont egész
csirkét kér.
A hentes feldobja a mérlegre.
- Uram, ez pont 1 kiló 20 deka.
- Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes
visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre,
mintha egy másik lenne.
- 1 kiló 70 Megfelel?
- Szuper, elviszem mind a kettőt!
oncogito
Jó kis cikk, érdemes végigolvasni.
"...az erődemonstráció nem feltétlenül az Uniónak szólt. Talán nekünk, magyaroknak. Hogy lássuk, nincs egyedül a mi nagyszerű vezetőnk. Ha helyzet van, jön a nagy tesó és megvédi.
Tőlünk."

... volt már ilyen... :-/
papa.49
Alapjában véve egy gyáva kampó, mindentől fél amire nincs ráhatása, nem tud parancsolni neki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.