Komolyan szégyellem magam, hogy mások irracionális döntéseit magyarázni kell – ezt Dávid Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vasárnapi zárva tartással kapcsolatban fantasztikus hozzá nem értést tanúsítanak a döntéshozók.

A szakember úgy fogalmazott: a gazdag, jól menő kereskedők korlátozás nélkül nyitva lehetnek, az V. és VII. kerületben működhetnek a boltok, a többi kerületben nem.

- Az Andrássy úton minden nyitva lehet, a koszos, mocskos pályaudvarokon is, de a mellette lévő bevásárlóközpontok nem. Az Andrássy úton nem számít, hogy háromgyermekes családanya dolgozik a 600 négyzetméteres üzletben, de máshol igen – fogalmazott.

Dávid Ferenc szerint semmilyen normativitás nincs ebben az ügyben, az online kereskedelemmel nem is foglalkoznak, és azt is elég nehéz például igazolni, hogy ki a családtag és ki nem.

A VOSZ főtitkára arra is kitért, hogy sokan már azon gondolkoznak, hogy a plázákat piaccá kellene átminősíteni. Felhívta továbbá a figyelmet, hogy a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete is csatlakozott a népszavazási kezdeményezésükhöz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Dávid Ferenc kijelentette: semmilyen normativitás nincs ebben az ügyben, az online kereskedelemmel nem is foglalkoznak, nem lehet igazolni, hogy ki a családtag és ki nem a boltokban. A VOSZ főtitkára elmondta: sokan már azon gondolkoznak, hogy a plázákat piaccá kellene átminősíteni. A szakember arról is beszélt, hogy a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete is csatlakozott a népszavazási kezdeményezésükhöz.

Csatlakozott ! Na és ? Történik valami ? Semmi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.