Az állami média szakít Simicska Lajos cégével, a Hung-Isterrel, a társaság által gyártott Maradj talpon!-t egyelőre szüneteltetik, A Dalt és a Magyarország, szeretlek!-et belső gyártásba viszik. Több külsőssel viszont már szerződtek, lesz Fábry show, és Borbás Marcsi is folytatja a Gasztroangyalt.

Mint arról korábban már írtunk, a Maradj talpon! című televíziós vetélkedőt egész biztos leveszi műsorról a köztévé, állítólag a játékosok körében csappant Gundel Takács Gábor műsorának népszerűsége. A műsort nem mellesleg a Simicska Lajos cégbirodalmába tartozó Hung-Ister Zrt. gyártja, miként A Dal című műsort és az elvileg a tavasztól újra jelentkező Magyarország, szeretlek! című vetélkedőt is – írja a Népszabadság.

Az MTVA korábban közölte, hogy a Magyarország, szeretlek! és A Dal gyártását belső kapacitásból oldják majd meg, azaz az MTVA szakít a Hung-Isterrel. A műsorok gyártása egyébként igen sokba kerül majd az állami médiának, mert meg kell venni a műsorok licencét, stúdiót kell építeni, valamint bővíteni kellene a szórakoztató műsorok szerkesztőségét.

Az Orbánt legeciző üzletember elég jól keresett a Magyarország, szeretlek!-en, adásonként 24,1 milliót kapott a produkcióért.

Aki nagyon aggódna viszont Simicska további megélhetéséért, azt megnyugtatjuk, az állami tévécsatornán futó lottóshow gyártásáért felelős társaságnak ugyanis egy ideig lesz még dolga ezzel a feladattal. A Szerencsejáték Zrt. (Szrt.) a lapnak megküldött tájékoztatása szerint ugyanis a Hung-Isternek jelenleg is élő szerződése van a műsor gyártására, amely kontraktus 2019-ben jár le. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egyik sem érdekel, Simicska pedig majd megrázza magát, felocsúdik a kábulatból és ha nagyon akarja zsebre teszi Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.