A Fidesznek sok aktivistája, köztük rengeteg fiatal is, de a sajtó által felvetett hazugságokkal nem kíván foglalkozni a párt. Korábban a 444 arról írt, hogy óránként ezer forintért gimnazistákkal gyűjtetett adatokat a Kubatov Gábor fideszes pártigazgató által felügyelt Szabad Európa Csapat, és a fiatalokkal titoktartási nyilatkozatot írattak alá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A birkózószövetségben történt gyalázat óta már tudjuk hogy a fideSS az összes választást csalással nyerte meg. Ez minden józanul gondolkodó ember számára világos.
Persze a fideSS maffiózók megint próbálnak kimosakodni a szarból de ez nem fog menni "gecik".
nezelodo
Dr. Felipe
Különösebben nem érdekli őket a zemberek véleménye, de el akarják kerülni a fekete foglalkoztatás vádját, pedig ez tömegesen az.
kakaósbögre
a legszebb az egészben hogy épp egy fideszes beszél elítélően a hazudozásról.mintha a magyar köznyelv nem a "fideszes"-t használná a szinonimaként a "hazug" kifejezés helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.