Alig heverjük ki a veszprémi időközit, Tapolcán is soron kívül választanak. Van egy olyan sejtésünk, hogy eseményekben bővelkedő lesz a kampányidőszak.

Újabb nyolc pártot vett nyilvántartásba az április 12-ei tapolcai időközi országgyűlési képviselőválasztásra a Nemzeti Választási Bizottság pénteken, ez azt jelenti, hogy tizennyolc párt kezdhet hétfőn hozzá az ajánlások gyűjtéséhez. Az érintett hatvan Veszprém megyei település választópolgárai a múlt hónapban elhunyt fideszes Lasztovicza Jenő helyére választanak képviselőt.

Az NVB ülésén egyhangúlag döntöttek a Magyar Liberális Párt, a Magyar Igazság és Élet Pártja, az Összefogás Párt, a Zöldek Pártja, a Földművelők, Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja, a Magyar Demokráciáért és Hazáért Párt, az Összefogás a Civilekért Párt, valamint a Magyarországi Cigányok Fóruma – Összefogás Magyarországért Párt nyilvántartásba vételéről.

A testület korábban már nyilvántartásba vette a tapolcai választásra a Magyar Munkáspártot, az Aquila Pártot, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetséget, a Kereszténydemokrata Néppártot, a Magyar Szocialista Pártot, a Demokratikus Koalíciót, A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot, az Origó Pártot, a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és a Lehet Más a Politikát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.