Orbán Viktornak a veszprémi kudarc után "ésszerű lenne lépnie, hiszen a Fidesz–KDNP támogatottságának eróziója kezd elgondolkodtató méreteket ölteni" - írja az előbb felmondását benyújtó, majd azt visszavonó Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese publicisztikájában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo is, hogy ez a szepnevu f@szi ottmaradt, ahol - az mno-nal -, mert ott van szukseg tovabbra is az ilyen meghasonlott, bizonytalan fazonokra ("Menjek? Ne menjek? Mit mond a fonokseg, mit akarok? Olyan bizonytalan vagyok, vagy megsem?")

Ezek annyira f@snak Gyurcsanytol, hogy mar a jelenlegi helyzetet sem tudjak megoldani, feldolgozni a fobiajuk miatt.

Minden bukas eloszor ilyen kis dolgokon kezdodik, - ezeket meg lehet kovetni, lehet kezelni, de ha a fideSS nem vonja le a megfelelo kovetkezteteseket, es tovabbra is ragaszkodik Pakshoz, nem vonja vissza dejcstompikatol az internetado kidolgozasat, nem csinal surgosen valamit az utadoval (mondjuk, ha nem vonja vissza ugy, ahogy van), es meg tovabbra is hirdeti a fals igeit, - akkor ne csodalkozzon, ha rovid uton olyan sorsra jut, mint a Karpatok Geniusza, es az o szepseges felesege, Elena...

orban azonnali reakcioja a bukas hirere eleg ijesztoen hangzik
www.hir24.hu/Belfold/2015/02/22/Orban-reagalt-a-ketharmad-bukasara/#sl
ebben a par sorban benne van, hogy foggal-korommel ragaszkodik az altala kiepitett , eddig jolmukodo allami lopasgepezethez...:o(((
Manhattan
A KÉSZ szó is betiltásra került! A minisztériumi dolgozóknak
ezentúl az "elvégzett" szót kell használják helyette! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.