Elismerte a bűncselekmény elkövetését az a 35 éves férfi, aki hétfőn késsel támadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két intézkedő munkatársára Budapesten, és egyikük a helyszínen meghalt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Hétfőn kora délután a XX. kerületben, egy Géza utcai társasházi lakásban az ott lakó férfi késsel többször megszúrta a NAV két szolgálatban lévő munkatársát. A támadás következtében egyikük a helyszínen életét vesztette, kollégáját kórházba vitték.

A 35 éves férfi – akit a rendőrök a helyszínen elfogtak – gyanúsítottkénti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az őrizetbe vett L. Péter ellen több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az M1 hétfő esti Híradójának információi szerint a gyanúsított egy szobafestő, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, és a vámosok feltehetőleg adótartozás miatt jelentek meg nála.

Elhunyt munkatársát a NAV és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti – közölték az MTI-vel hétfőn.

A Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: mély megrendüléssel értesültek arról, hogy kötelessége teljesítése során a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik munkatársa halálos sérülést szenvedett hétfőn Budapesten. "Elhunyt munkatársunk családjának ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket, míg a súlyosan megsebesült kollégánknak mielőbbi felépülést kívánunk" – fogalmazott Holecz Gábor, a szakszervezet elnöke.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
namost egy szobafestő könnyű esetnek tűnhetett..
...viszont vannak győzikék, meg más celebek, akinek még a címét sem merik kiejteni a szájukon, nemhogy odamenni..sőt, mint Horváth óta tudjuk, az igen-nagy halakról nem is tudnak...csak a baj lenne belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
namost egy szobafestő könnyű esetnek tűnhetett..
...viszont vannak győzikék, meg más celebek, akinek még a címét sem merik kiejteni a szájukon, nemhogy odamenni..sőt, mint Horváth óta tudjuk, az igen-nagy halakról nem is tudnak...csak a baj lenne belőle.
Toby
Nem a "nemzeti korrupciót" büntette a piktor ?
Linna
Túl sokat nem kell hozzátennem, hiszen az én véleményemet is elmondták az előttem szólók, annyit jegyeznék meg csak, hogy ha "magasabb" szinten ellenőzízgetnének, akkor esetleg "öngyilkosok" lennének, esetleg közúti baleset érné őket...
Mindemellett mint embert borzasztóan sajnálom az illetőt, és részvétem a családjának. Társának jobbulást!
Desischado
legfelül kéne kezdeni! A bandatagokhoz mikor megy a nav? Ott kéne a milliárdoknál kezdeni!
kkalman
"Megszólalt a NAV-ost meggyilkoló férfi"
És mivel indokolta a cselekedetét?
wagabund
ajaj...nagy a baj...
egy betelefonáló szerint Gyurcsány kampánybeszéde hatására szúrta le a NAV-os ellenőrt ez a vállalkozó...

ezt egy betelefonáló mondta a rádióban...
még mindig itt tartunk...és mi lehet még a fejekben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.