A sztárügyvéd szerint a brutális kegyetlenséggel támadó Ilaria Salis nem terrorista. Védence meggyőződése ugyanakkor, hogy állást kell foglalnunk a fasizmus újbóli megjelenése ellen.

Szerda este az olasz Demokrata Párt szélsőségesen magyarellenes vezetője, Elly Schlein bejelentette, terveivel ellentétben mégsem indítaná az EP-választáson Ilaria Salist – írja Corriere della Sera. A Magyarországon brutális kegyetlenséggel, ártatlan járókelőkre támadó antifa aktivista mentelmi jogára hivatkozva így kiszabadulhatott volna a börtönből. Úgy tűnik, ebből a forgatókönyvből nem lesz semmi - írja a Mandiner.

Magyar György: Ilaria Salis nem terrorista, a bíróság nagyot téved az olasz antifa ügyében

Fotó: Euractiv Italia

„Ha Ilaria Salis az Európai Parlament tagja lenne, magának a Parlamentnek kellene visszavonnia a mentelmi jogát. A visszavonás előtt fel kellene függeszteni az ellene folyó pert, és nem is lehetne folytatni”

– állítja a radikális szélsőbaloldalit védő Magyar György.

Magyar szerint Salis és társai csak az antifasiszta eszméket akarták támogatni

A sztárügyvéd szerint Salis és társainak tette nem terrorcselekmény. Az antifasiszta eszméket akarták támogatni, ezért az olasz nő nem terrorista, csak az a meggyőződése, állást kell foglalnunk a fasizmus újbóli megjelenése ellen.

Magyar György hangsúlyozta, a magyar ügyészség és bíróság téved, amikor a társadalomra veszélyesnek tartja a nőt.

Forrás: Mandiner.hu, Corriere della Sera

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
"Magyar szerint Salis és társai csak az antifasiszta eszméket akarták támogatni" teleszkópos viperával.
www.parforintert.hu/files/56/media/product/1061a52fe665700095a4f2a6e53aaf6e.webp
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Ezodabasz: Látható, hogy liberális-kommunista vonalas vagy, mert megint személyeskedve vagy tahó! Az nem vélemény, ha megtudom milyen bunkó vagy!
Pálinkás Pál
@Pegero: a ti csürhétek mit csinált 2006- ban..?.., gyujtogatott, autókat borított fel, rendőrökre támadt, székházat foglalt,...az nem volt terrorizmus,...?..
SÍva
@Ezodabasz: Van egy elképzelésem a "hölgy" hovatartozásáról! Senkinek nincs joga arra, hogy másokat fizikailag bántalmazzon, legyen az bármilyen politikai beállítottságú! Erőszakkal senkit sem lehet meggyőzni arról, hogy egyik vagy másik oldalra álljon! Az egyetlen lehetséges út a mai világban az, hogy a közép utat válasszuk mert az vezethet ki a politikailag megosztott világból! A hétköznapi emberek nem ellenségei egymásnak csak tudatlanok!
Őrnagy
Ez a mellesleg nem "Magyar" György egy mocskos kommunista terrorista símogató alávaló gazember!
Ezodabasz
@Géza: Te szerencsétlen idióta! Végignéztem a nyomorék tevékenységedet dec.25 óta!
Szánalmas vagy géza néven is! Te nagy mélymagyar, A Magyarok szégyene vagy kotródj haza a kutyaházadba! Tel-Aviv sem ismerős köcsög?
Géza
@Ezodabasz: Magyar vagyok és akinek ez nem tetszik, elmehet a hazánkból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.