A veszprémi választás eredménye elsősorban a jobboldalról szól, a jobboldalnak üzen; nem a politikai piac átrendeződését, hanem a kormánypárt táborának bizonytalanságát mutatja; a Fidesznek bőven elegendő ideje van, hogy esélyt teremtsen egy újabb jobboldali választási győzelemre - egyebek mellett ezeket a megállapításokat tartalmazza a Századvég Intézetnek az MTI-hez kedden eljuttatott elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Hjaj, de udvariasan fogalmazzák meg, hogy a fidesz szavazókat eddig birkaként kezelte a jobboldali média és ez megváltozott, mivel már Simicskáék kritikusabbak:

" szavazók körében ez korábban nem tapasztalt orientációs zavart generált"
Dr. Felipe
Ezek az idióták még a bukás napján is a győzelemről álmodoznak mint a korábbi idióta 1945 ben.
pbalage
@Knapp75: mondhatták volna azt is, hogy a fidesz a dicsőséges második helyet szerezte meg, Kész Zoltán pedig utolsó előtti lett a voksoláson.
Van még hová fejlődni szervilizmusból.
Tibor43
Mondhatják,hogy az ezüst fényesebb mint a bronz.
Az aranyról meg nem fontos beszélni...
Senara
Már megint játék a szavakkal . Ami inkább a kedves vezetőnek szól . Semmi baj a választásokra kell koncentrálni , ja és küldöm a számlát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.