Az internet sztárja lett egy férfi, aki dalban siratja el, hogy vasárnap nem lesznek majd nyitva a nagyobb üzletek. Közben a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség elnöke azt mondta: "a vasárnapi zárva tartás bevezetésének köszönhetően a turizmus is fellendülhet a belföldi utazások számának növekedése miatt". Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára szerint azonban káosz lesz a vasárnapi zárva tartás miatt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
444.hu/2014/11/11/kamugyanus-szervezet-allt-ki-a-vasarnapi-zarva-tartas-mellett/
"A szervezet elnöke, Szatmáry-Jähl Angéla, egyben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának elnöke is, egyébként a budapesti VI. kerületben nyert trafikot. Az ő fia Szatmáry Kristóf fideszes politikus, a Nemzetgazdasági Minisztérium júniusban távozott államtitkára. Szatmáry-Jähl Angéla (más források szerint Szatmáriné-Jähl Angéla) egyszerű zöldségesből lett az egyik leggazdagabb budapesti fideszes képviselő (vagyonnyilatkozata itt található). Egy gyanús ügyéről az Index írt áprilisban."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.