Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője szerint a veszprémi fideszes választási vereség azt mutatja, hogy valami elromlott. Az ujságíró a köztévét is kiosztotta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
A világtérképet is átrajzolják,mert Magyarország a csodával határos.hehe.
human
„Az ország eredményei elképesztőek, a fél világ bennünket csodál, de legalábbis irigyel, és utánozni szeretne. Magyarország hajója, ahogy mondani szokás, biztosan halad az idő sodrának közepén, de közben itthon mégis megkeseredett az emberek szájíze”
Mert közben nyilvánvalóvá vált a fidesz szavazóknak is, hogy 93 óta Simicskával tolta ki a közpénzt Orbán. Ez már náluk kis kiverte a biztosítékot. Aztán jött a századvéges a nagy vallomással, hogy a polgári állam csak politikai termék volt, amit vittek a jobb oldalon mint a cukrot. Hogy Putyin meg Orbántól 1,5 méterre szólította fel az ukránokat a megadásra és erre Orbán semmit nem válaszolt, na az már a csatlós állam képét vetíti előre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.