Mármint a Simicska-Orbán-Bayer-geci ügy kapcsán. Inkább bögrékkel üzent, naná, hogy a Facebookon.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a mai kor szellemének megfelelően tette, amit tennie kellett, és Facebook-oldalán fejtette ki gondolatait a pénteki eseményekről. Bencsik szerint "tisztelet illeti Liszkay Gábort, Csermely Pétert, Gajdics Ottót, Élő Gábort, Szikszai Pétert, Szerető Szabolcsot, hogy amikor választani kellett a megélhetés biztonsága és az erkölcs között, akkor volt erejük az erkölcsöt választani".

Tisztelet a bátraknak

Bátor dolog volt felállni, otthagyni évtizede vagy még régebb óta betöltött posztot, lemondani értékes és népszerű műsorokról s ki tudja meddig majd nem írni, nem beszélni a közélet dolgairól... kilépni az utcára, a semmibe, mert volt egy pont, ahol fel kellett állni, volt egy helyzet, amivel már nem lehet azonosulni.

Tisztelet illeti Liszkay Gábort, Csermely Pétert, Gajdics Ottót, Élő Gábort, Szikszai Pétert, Szerető Szabolcsot, hogy amikor választani kellett a megélhetés biztonsága és az erkölcs között, akkor volt erejük az erkölcsöt választani.

Ezek az emberek most bebizonyították, hogy igenis van egy közös, ha úgy tetszik szent eszmény, amit a jobboldali médiában dolgozó újságírók feltétel nélkül tisztelnek, s ha úgy hozza a sors, akár a karrierjük árán is hűségesek maradnak hozzá.

A jobboldali média nekik is köszönhetően egységes maradt, bár fájdalmasan hiányozni látszanak most azok a médiumok, amelyek éléről ezek a bátor emberek elvonultak. Azonban a történetnek még nincs vége. A Magyar Nemzet szerkesztőségében, a Hír Tv-ben, a Lánchíd rádióban, az mno-nál számtalan olyan kolléga dolgozik, aki lélekben a távozókkal volna, de akinek nehéz a választás a megélhetés és a bizonytalanság között. Ők is hozzánk tartoznak, ezért tudniuk, érezniük kell, hogy a jobboldali médiatársadalom szereti és becsüli őket, együtt érez velük és szorít nekik, hogy sikerrel jussanak túl ezen a válságon.

Egy vérből valók vagyunk!

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"...amikor választani kellett a megélhetés biztonsága és az erkölcs között, akkor volt erejük az erkölcsöt választani".

Bencsik és a Demokrata újság (neve) is megérne egy misét...
Ezek a hazugságokat terjesztő bértollnokok nem az erkölcsöt választották, s nem a megélhetési biztonsággal szemben.
Helyette pénzért továbbra is eladják lelküket, feladják szakmai hivatástudatukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@F_Viktor: Gratulálok én is az avatarhoz! Nagyon stílusos és frappáns lett! Istenkém, úgy látszik ma olyan napom van, hogy egész nap röhögőgörcsben "szenvedjek"!

a cikkhez szólva, ezek "bátrak" gerincesek"?! Egy fészkes frászkarikát! Nyalnak ezerrel! És félnek a vezírtől! Eladják magukat bár eddig is ezt tették! akasszanak fel, ha nem lesznek a meginduló köz tv sz@rokban ott!
F_Viktor
@Desischado: Közben megfejtettem mit értettek lelkiismereti ok alatt: Lelkiismeretük a pénz amivel meg lehet venni őket, s pénzért mentek el.
S igen, nagy valószínűséggel nagy részük a köz pénzét fogják költeni, vagyis a lelkiismeretüket a Zemberek fizetik meg.
Juhász István
Bravó BENCSIK ELVTÁRS!!! te, aki a MUNKÁSŐR. c. havilap főszarkesztrője voltál, tényleg tudod, MI AZ ERKÖLCS...gyanitom, olvashatunk még cikkeket a tolladból, a LE AZ ORBÁNNAL. c. folyóiratban, amit persze te fogsz szerkeszteni...JÓ PÉNZÉRT, és egy nyálkányi EGZISZTENCIÁÉRT.. cserébe
mate03
@soljanka: Azt írja hogy (egy vérből valók vagyunk)! Igaza lehet,de az a vér, már nagyon romlott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.