Az Együtt – A Korszakváltók Pártja szerint szomorú volt látni egy "fáradt és hazug" miniszterelnököt, amint egy órán át beszélt a semmiről – reagált Orbán Viktor pénteken tartott évértékelőjére az ellenzéki párt elnöke.

Szigetvári Viktor pártja nevében kikérte maguknak, hogy a kormányfő sem a korrupcióról, sem a nyomorról, sem az "országot uraló" reménytelenségről nem ejtett szót. Úgy összegzett, hogy egy gyengülő Magyarország fáradt, megtört miniszterelnöke beszélt, aki képtelen a korrekcióra. "Orbán Viktor nagyobb sebességfokozatba kapcsolt és így megy tovább a szakadék felé" – jelentette ki.

Leszögezte: pártjuknak viszont az a feladata, hogy még keményebben küzdjenek a korrupció ellen és, hogy leleplezzék az igazságszolgáltatást, amelyik "asszisztál Orbán Viktor és korrupt környezete lopásaihoz". Emellett folytatni akarják a felkészülést, hogy maguk is részei legyenek egy kormányváltó alternatívának – mondta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Souky Sanjay
Ez az ember nagyon fél.Mondjuk,van is miért félnie.Csúnya vége lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Azért a 2010 ben sokasodó magyar lobogókat leporolták, hogy a hangulat emlékeztessen a dicsőséges fülkeforradalom vérpezsdítő napjaira. A zászlók és a közönség "ugyanazok", csak a szónok lett kopott, régi fényétől megfosztott, megfáradt forradalmár. Kádár nyolc órás pártkongresszusi beszédei valóságos üdítő, irodalmi előadások voltak a mai "évértékelőhöz" képest.
Linna
Egy hosszú és unalmas program tömör és frappáns összefoglalása
kukac50
Olvasta nem mondta! értelmetlen üres beszédet tudtak írni!
36
Hát még mi, állampolgárok hogy elfáradtunk. Helytelenül írtam korábban, hogy a veszprémi választásra, majd tömegével mennek a fidesz rajongók. Nem mentek. Kiterjesztették a választási körzetet, de a falusi ember, beintett a (föld adó, út díj) bevezetését követően és el sem ment szavazni. A Veszprém környéki svábok bevágták a durcit. Jól tették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.