Orbán Viktor évértékelőjén okoskodó politikai elemzőnek nevezte G. Fodor Gábort, aki a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta, a Fidesz polgári Magyarország hívószava csak egy politikai termék, továbbá, hogy 1998 és 2002 között sem volt polgári Magyarország.

Az évértékelő után a 444.hu stábja megkérdezte G. Fodor Gábort, hogy mit szól a miniszterelnöki kokihoz.

GFG azt mondta, hogy csak Balog Zoltán bevezetője szólt róla, és hogy végeredményében jól is jött az interjúja a jobboldali közösségnek, mert mindenki elkezdett arról beszélni, hogy mik az értékei, mit gondolnak a polgári Magyarországról, mi fontos neki, és ez jó dolog.

"Mondtam, mikor jöttem, hogy ez olyan, mint a popszakma. Hullámzik a történet" – mondta Orbán ideológusa, aki szerint ahhoz nem fér kétség, hogy viták kellenek. Szerinte az is természetes, hogy a viták nyomán elindul a politikai bűnbakkeresés, de azért azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a veszprémi választás előtt két nappal megjelent interjú miatt bukta el a Fidesz a választást.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Ugrik a lóvé kabóca . hiába van olyan "cuki" sálad .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Majd elfelejtem, ez a kis ember csak elszólta magát a polgári Magyarországról mint egy politikai téveszme végtermékéről.
Tudna ő többet is erről a téveszméről, de akkor miből fog megélni.
Toby
Ki ez a makákó és milyen szállítmánnyal érkezett G**isztánba ?
Aki Én
,,,hibát követett el" Ez jó. Valaki elmondja a véleményét, akkor az hibázik, értem.
Már az is qrva vicces, hogy egy évértékelőn ez két mondat a téma. VICCKORMÁNY!!!
Aki Én
@ilos: Na ez az, így kell hitelesnek és reálisnak lenni. Amikor a fideszt istenítette, akkor az egyik kedvelt figura volt, mint Simicska évtizedekig, mikor a fideszt pénzelte. Most, hogy olyat mond amit a fidesz hívők nem képesek értelmezni, rögtön közellenség és a békemenet és gyűlölködő baloldal jegyében a belét ontanátok. Bravó, ez igazán az elkötelezettség és hithű gondolkodás jele. Már ha valaki azt mondja amit hallani akarunk, az sem kell, hogy igaz legyen, addig jó ember.
mate03
@ilos: A hülye stimmel a görény is!A többiekről,mi a véleményed? Mert szerintem egy szinten vannak! Talán még Szanyi kapitány,másod alkoholista is beférne a csapatba!
ilos
@Aki Én: Szokás szerint megint más malomban őrölünk. Nem azóta lett ez a kripli unszimpatikus, amióta ezt az ominózus hülyeséget mondta, hanem ahogy említettem, soha nem volt az, mondhatott bármit. A modorát és a stílusát nem bírom, de ez téged ne zavarjon, boruljatok nyugodtan a nyakába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.