Az, hogy a beszédírók güriztek-e a szöveggel, vagy Orbán Viktor maga írta meg a házi feladatot, igazából indifferens. Az azonban nem, hogy a miniszterelnök láthatóan maga sem hitte el azt, amit elmond, felolvas. Legalább is a jó részét nem hitte el. Annyira, hogy a jelek alapján nyilvánvalóan félt: még a külön kiválogatott, s egyre szűkebb körben kiválogatott hallgatóságnak sem lesz képes hitelesnek látszón előadni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Én nagyon remélem, hogy Orbán rendszere úgy csukódik össze mint a colstok. Ha addig nem találunk valakit akit elfogadunk, függetlenül pártállásra tekintettel, akkor nem sok értelme lesz. Mert ha a jobbik hatalomra kerül rosszabb lesz mint a Orbán rendszere. Én az erőszakot, az iszlámot vizionálom pluszként ezen társulat "szebb jövő"-jétől.
Ne tévesszen meg senkit, hogy most rozsaszin kis ruhácskában és spicc cipőben kelleti magát. Mögöttük ott van már a keleten harcban edzett szélsőségesek akik az iszlám erőszakosabb részétől tanulták a harcot. Olaszországban már megkongatták a vészharangot. Figyeljünk mi is. Mert abban a pillanatban ha az Eu. a NATÓ egy helyzetben leveszi rólunk a védőernyőt...
DE a történelem mutatja. 1929-ben a szocdemek elzárkóztak a kommunista párttól. Akkor még elküldhették volna a náci bandát. 32-ben is. Nem szövetkeztek mert mommunisták voltak. DE tudjuk, a szocdemeknek is volt aztán Dachau. Nos gondolkozzatok emberek. Ahogy Hofi mondaná. " Alszanak emberek ?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.