A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy áruház biztonsági őre érte tetten még február 7-én este azt a 34 éves férfit, aki két parfümről az áruvédelmi eszközöket eltávolította, és az illatszereket, valamint egy pólót a táskájába rejtett...

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: dr lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Helyes. Büntessék meg, hogy legközelebb ne vetemedjen ilyesmire.
sentinel216
Nem kell bántani a szerencsétlent! Elbódult a parfümök illatától, nem tudta mit cselekszik.
tivoli
@Horizont: ma, 13:25
Gondolkodjunk együtt.
Én egy bolti eladó vagyok, teljes anyagi felelősséggel. Ha hiány mutatkozik leltárnál, azt nekem és munkatársaimnak kell kifizetni, ami a hiány nagyságától függően akár százezrekre is rúghat. Ezt az összeget, melyet a bolt kártalanítására fizetek be, közvetlenül a családomtól vonom meg. Képzelheted milyen érvágás ez abból a kevéske keresetből, amit a kemény munkámért havonta kapok.
A milliárdokat ellopók közvetve nekünk is okoznak kárt ugyan, (attól függ, hogy honnan lopnak) de nem ilyen direkt módon, tehát más kategória.
tivoli
@Horizont: ma, 14:28
Én is azt mondom, bűnhődjön mind. De a saját zsebem mindig érzékenyebb, mint a másé. És sajnos a nyakkendős sikkasztókat nem olyan egyszerű elkapni mint a bolti szarkákat.
dr lópicigáspár
@tivoli: Az attól függ, hogy te egy multinál vagy bolti eladó, vagy magyar kiskereskedőnél?
tivoli
@dr lópicigáspár: ma, 08:36
Teljesen mindegy, az anyagi felelősség itt is, ott is anyagi felelősség. A bolti hiányért minden dolgozó saját javaival felel. Még az egyszerű árufeltöltő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.