Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot szerdán Budapesten, az érdeklődők április 30-áig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján. A szavazatok alapján húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, előre meghatározott témakörökben, majd ez alapján választja ki a zsűri Az év gyógyszerésze cím birtokosát. A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – ötödik alkalommal hirdeti meg pályázatát a cím elnyerésére.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Az év fotósát ,az év színészét ,megértem ! Az év gyógyszerésze ! Hányszor adott ki jó gyógyszert? Mosolygott e akkor is ,ha a cipő nyomta a lábát ? Eltudta mondani ,hogy mire jó a gyógyszer? Stb ...
egeszsegugy
@Gemüs52: Az "Év Gyógyszerésze" díjat és kitüntető címet elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét. A kiírók olyan gyógyszerészt kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.