Rendkívüli értekezletet tart Orbán Viktor miniszterelnök Magyarország nagyköveteinek hétfő reggel – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mivel disznoolo bollerkes nincs keznel, igy hos vezerunk, orban G viktor igy akarja sajat maganak megadni a kegyelemdofest: Minden orszag nagykovete es a sajto nyilvanossaga elott boki tokon sajat magat,...
Nem tanul a szemetdombi kiskakas a sajat hulyesegebol, az elcseszett evertekelobol. Ha valoban azt hiszi - mert meg nem merik felvilagositani rola,- hogy Magyarorszag sikertortenet, es azt hiszi, hogy ilyen poziciobol targyalhat, akkor merhetetlenul nagy bajban lesz, mert talan csak a torok, az orosz, az eszak-koreai, meg az azeri nagykovet nem fog neki feltenni kinos kerdest, na de a tobbi???

Kivancsian varom az eredmenyt,...
karma1
Ja, es miert is kell IRANYT VALTANI??? Hat megse a jo iranyba nyargalunk mar 5. eve? Huuuuu...
tivoli
Lehet, hogy 5 év után rájött, mégsem az eddigi irány a legüdvösebb. Ki tudja?
nyanya001
" Magyarország gazdasági sikertörténet lett, és új külpolitikai doktrínát hirdetett: kezdeményező külpolitikába kezdett, „fiatal, tehetséges és ambiciózus embereket dobtunk a mély vízbe”. "
És az ország szépen belefullad az ambiciózus, ám annál hülyébb és tapasztalatlan
takonypolcok baromságaiba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.