A Fidesz nincs lejtmenetben, nem került negatív spirálba – ezt bizonyítaná a kormánypárt a közelgő tapolcai időközi választáson. Az Újpesten saját jelölttel, Veszprémben Kész Zoltán mögé beállva győztes MSZP a kihívó szerepét venné vissza a közvélemény-kutatók által egybehangzóan a legerősebb ellenzéki pártnak mért Jobbiktól. Vona Gábor pártja pedig megszerezné első egyéni országgyűlési gyõzelmét. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ebben az öldöklő küzdelemben álljunk meg egy pillanatra. _-----------Az élet zenéjét,a Nők adják,akik minden feltétel nélkül,fogadják magukba a dolgokat,hogy érzéseiken át,szebbé alakítsák azokat-ők azok,kik ha szeretnek,mindent megbocsájtanak nekünk,még a ballépéseinket is,de ha nem szeretnek,semmit sem néznek el nekünk,még az erényeinket sem!Nők Ti kedves társaink, boldog Nőnapot kívánok virtuális öleléssel ,s virággal..S ti hadban lévők ,jusson eszetekbe szeressetek- s ne háborúzzatok:!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.