Hatvanmilliárdos csalás és más bűncselekmények gyanújával vették őrizetbe Tölgyesi Pétert, a Buda-Cash Brókerház felfüggesztett vezérigazgatóját, résztulajdonosát hétfőn – mondta Bánáti János ügyvéd, az üzletember védője.

A rendőrség hétfő reggel több helyszínen egy időben, összehangoltan tartott házkutatásokat, majd annak eredményeként lefoglalásokat. Ezzel összefüggésben több embert előállítottak a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületébe, ahol a nap folyamán sor került őrizetbe vételekre is – mondta el az ügyvéd.

A Tölgyesi Péter és – a védelem számára egyelőre beazonosíthatatlan – társai elleni gyanú hatvanmilliárd forintos csalás, továbbá számviteli fegyelem megsértése, valótlan adatközlés, a sértett pedig négy bank – tette hozzá Bánáti János.

Az ügyvéd hozzátette, hogy tudomása szerint a brókercég egyik jelentős tulajdonosát, volt igazgatósági tagját, P. Z-t és a vezérigazgató-helyettest V. I-t is meggyanúsították.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat kellett hozza ket het, hogy valamit lepjenek,... Ezt a kapkodast?...:o)
adrenalink
@karma1: Muszáj volt, mert a Vezír pénteken értetlenkedett, hogy "miért nem kattant még a bilincs"...
karma1
@adrenalink: Ja, ezt neki kellett volna a legjobban tudnia mar pentek reggel, kar volt lencsiszemeket meresztgetnie,...(Kb. olyan hitelesseggel, mint amikor az amerikai kitiltasi listarol volt szo... O akkor sem ertette, hogy miert, kiket, holott ket eve mar folyamatosan kapta a megfelelo informaciokat errol...)
wagabund
mindegy is, hány milliárd...

hol az a sok pénz? kinél? kiknél?

a kórházak baromi szegények, az oktatók, orvosok nincsenek megfizetve...és még sorolhatnám..

az ellopott pénzekből megoldódna sok régi probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.