Az MSZP arra szólítja fel a jobbikos Sneider Tamást, hogy mondjon le parlamenti alelnöki posztjáról és képviselői mandátumáról. Lukács Zoltán, a szocialista párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján ezt egy a napokban nyilvánosságra került hangfelvétellel indokolta. Szerintük ha a felvétel hiteles, akkor Sneider Tamás leleplezte a Jobbik igazi arcát, vagyis hogy a párt politikája nem, csak a kommunikációja változott.

Az MSZP-s politikus felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét is, hogy mondja el, igaz-e, hogy csak a kommunikáció változott. Ha ez igaz – folytatta –, akkor felszólítják Kövér László házelnököt, hogy ne bízza meg Sneider Tamást semmilyen alelnöki teendővel.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese szerint a Jobbik átvágta az embereket, kicsalta a szavazataikat, hiszen most kiderült: a párt egyáltalán "nem konszolidálódott, egyáltalán nem akarja az embereket képviselni, hatalmat akar, ezért álarcot vett fel".

Lukács Zoltán szerint a Jobbik ugyanolyan "szélsőséges, bűnözőkkel kapcsolatot tartó embertelen párt", mint volt eddig. Jelezte, az MSZP szakpolitikusai azt is vizsgálják, hogy a felvételen elhangzottak rejtenek-e nemzetbiztonsági kockázatot.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Miért mit gondoltak eddig róluk azt, hogy talán megváltoztak a hatelemisek? Már régóta ki kellet volna csapni onnan az egész bagázst, mert túl sok kockázata van annak, hogy ők ott ülnek az ország első számú házában és hozzáférnek minden nemzetbiztonsági anyaghoz. Közismert bűnözőkkel tartanak fent kapcsolatot, ennek a lénynek iszlám vallásra tért át a személyi titkára, akkor ott van a Béla ügyük, ráadásul az önbíráskodó börtönviseltekből álló szabadcsapatokkal tartanak fenn kapcsolatot...ennyi még nem elég, hogy felfüggesszék őket minden bizottság munkájában?
postás
@freemanpetya: "talán megváltoztak a hatelemisek?" - Nem, ők továbbra is "jobboldaliak", vagy "baloldaliak". A Jobbik amúgy is a főiskolások és egyetemisták között a legnépszerűbb.

"Közismert bűnözőkkel tartanak fent kapcsolatot" - Kénytelenek, mivel a bűnözők ott ülnek a többi frakcióban.

"felfüggesszék őket minden bizottság munkájában?" - Ez sokaknak vágyálma, mert bőven akad - a jobbikosokénál nagyságrendekkel durvább - takargatni valója. (Közéjük tartozol?) Több évtizedes titkosítások garmadája, minden "demokratikus" párt kormányzásának idejéből.
1magyar
Melyik az aki áttért a muszlim vallásra?
Hellcat
Szerintem fogjatok össze mindanynian aztán mondjatok le mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.