A lakók beszámolója szerint valószínűleg szerelés közben robbanhatott fel egy gázpalack csütörtök délután a XIV. kerületi Cserei utcában, egy önkormányzati bérházban. Kilencen sérültek meg, köztük egy kétéves gyermek, akit újraélesztettek. Az épen maradt lakásokba visszatérhettek az ott élők. Öt otthon tönkrement.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szolmekkoj
Ne tűnjön el semmi-mondja a rendőr. Miért tűnne el valami? - kérdezi férfi. A rendőr láthatóan arrogánsabb, lenézőbb, felzaklatottabb azoknál mint akik most veszítették el a lakhatásukat. Gondolom miért ilyen suttyó a viselkedése, de nem írom le miért, gondolom mindenki kitalálja. Azt is gondolom, hogy olyan rendőrnek kellene ilyen helyzeteket kezelni, aki nem azzal kezdi a szövegét a károsultak felé, hogy nem fog eltűnni semmi! A rendőr magából indult ki? Ez egy kis közösség ahol mindenki ismeri a másikat, miért lopnának egymástól? Ez nem a rendőrszálló. Egy tapasztaltabb rendőrre és pszichológusra lett volna szükség nem egy ilyen focihuligán külsejűre. Egy higgadt rendőrre, aki megnyugtatja az ott lakókat és nem még jobban felzaklatja őket. Az aggódó emberekkel keménykedik és parancsot osztogat nekik, mint hogy nyugtatná és segítené őket? Bezzeg amikor az ultrák a villamost borogatják akkor meg feltehetően füle -farka be van húzva, úgy lapul. Ahogy a helyzetből azonnal látható, nem egy kocsmai verekedéshez kértek rendőri intézkedést hanem egy súlyos balesethez. Szörnyű volt látni amit művelnek, csak azért mert az áldozatok azok, amik. Szegény kisebbségiek, akik a rendőr szemében tolvajok és bűnözők. Csodálkoznak ha utálják a rendőrt aki még a bajban is az előítéleteit helyezi előtérbe? Nem tudom hova tegyem ezeket az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.