Döntött a parlament a vasárnapi zárva tartást előíró jogszabály kiegészítéseiről, a lex Sparról és a lex Metróról. Döntöttek a vasárnapi bérpótlék kérdésében is. Az Országgyűlés kedden törvényben rögzítette:...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"...115 szavaztak igennel, 37-en nemmel, 24-en pedig - köztük két fideszes, Bencsik János és Czomba Sándor - tartózkodtak."

Az ellenzék is megszavazta, vagy csak elfelejtettek bemenni munkahelyükre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Mobil123: Tisztelem őket, hogy egy légtérben kibírják annyi fityeszes között.
De most haragszom rájuk, mert bactak bemenni.
Mobil123
@F_Viktor: Az agyamra mennek ezzel a nem bent léttel . Ha én nem mennék be a munkahelyemre úgy kib@sznának mint a szart! Ezeket meg megbízták az emberek a képviselettel azt szarnak bemenni!
zöldszem
@F_Viktor: ma, 13:16
"24-en pedig tartózkodtak" Én ezt sosem értettem, mi az hogy tartózkodnak egy szavazásnál? Ha, nincs határozott véleménye, egy ország ügyében akkor menjen a búsba. Semmi keresni valója a parlamentben. Döntésképtelen! Fizetés felvételnél nem tartózkodó?
Vagy igen, vagy nem, közép út nincs.
36
Ez aztán a "következetes" törvényhozás. Mindíg úgy, hogy a legjobban fájjon. Ha nem is mindenkinek, de valakinek fájjon.
Valószínűleg Magyarország bekerül a nemzetközi jog tankönyvekbe. Visszamenőleges törvényhozásban már "jobban teljesít". Nem akarták elhinni 2010-ben nekem, amikor azt mondtam. Eddig betyár világ volt. Mostantól, még betyárabb lesz. Biztos hogy van kormány és ellenzék háttéralku.
papa.49
@36: Biztos hogy volt igazság a ,,kalapos hölgy,, által elmondott 70-30 % -ban, nem véletlenül adták tudtára árthat az egészségének ha tovább is politizál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.