Leopárdra ment, de leopárdot még képen sem látott. De az afrikaiak itt nem álltak meg. Kirabolták, és megalázták az oroszlánvadászt. Elképesztő és egyben tanulságos történettel állt elő Kosztolányi László vadmacskavadász az atv-ben. A tapasztalt oroszlánölőnek Dél-Afrikában vadászat közben vendéglátói felajánlották, hogy leopárdot is ölhetne, ha volna hozzá kedve. Hát hogy ne lett volna, hisz László minden álma a vadmacskák levadászása! Először is 2000 dollárt kellett átutalnia egy botswanai bankszámlára. Ez még nem volt gyanús Kosztolányinak. Az első probléma akkor állt elő, mikor nagyobb mennyiségű készpénzzel megérkezett Zimbabwébe. Mit tegyen ennyi lóvéval? Mégsem viheti ki a bozótba?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Oroszlán vadász de még nem látott leopárdot, hát a saját seggét vajon megtalálja, ennyire fax nem lehet egyedül legalább ketten vannak...( 6 ökör, félkegyelmű, marad 3 , 1 nem beszámítható, marad 2.)
A cikkben se kerek valami most oroszlán vadász , vagy vadmacskavadász, mert ugye tök nem mindegy, -igaz a oroszlán is macska, csak kicsit nagyobbacska-...
lópicigáspár
Valahogy nem tudom sajnálni! Okuljunk a történetéből? A fejemben sem fordulna meg, hogy odamenjek ölni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.