Nem tervezi a rendőrség, hogy a Buda Cash brókercég és a hozzájuk köthető pénzintézetek és egyéb vállalkozások vezetőit őrizetbe vegye. A nyomozást folytató Nemzeti Nyomozó Irodával állítólag együttműködőek az érintett cégek vezetői és ők maguk jelezték, őszintén és tisztességesen, hogy sajnos hiányzik több tiz azaz már 100 milliárd forint. Tény kérdése, hogy más kisebb fajsúlyú és pár százmilliós ügyekben simán előzetes letartóztatásba helyezik az összes érintettet, de most az ügyészség sem erőlködik nagyon. Innentől kezdve pedig bőven igaz lehet az a városi pletyka, hogy a cég rendkívül jó politikai kapcsolatokat ápolt. A Fidesz frakcióvezetője Rogán a baloldali MSZP-re mutogat, míg az MSZP a fideszes politikusok érintettségét kérdezi.

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@karma1: Szerencsére a Pintér-huszárok,a múlt héten letartóztatták a 15-16 éves kölyköt,,a lopott cserepes virággal.A TEK. nélkül is megtudták oldani...azóta újra biztonságban "tudom a javaimat".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Aki Én: Kösz a szemelvényeket! Igazat kell adnom: tényleg a "csórók" is éltetik O.V-t. Sőt...szomoruan láttam, hogy mennyi a "tudatlan", aki még a feltett egyszerü kérdésre sem tudott válaszolni... csak buzgón becsmérelte a szónokokat és dicsérte kormányunkat, mondván ..."miért fáj, hogy most jobban élünk?.." És mindezeket olyan érthetetlen vehemenciával, hogy már-már azt éreztem elcsattan 1-1 pofon.
Azt gondolom az az egyetlen siker, hogy megvalósitották az oszd meg és uralkodj elvet.
kkalman
@Aki Én, ma, 13:35: Ez az agy mosottak oldala?
hetöndöe
@Aki Én: Ennyi idiótát egy oldalon rég láttam de Kingácska viszi a pálmát,pszichiátriai eset,valami KGB-ésnek képzeli magát.:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.