Magyarország kész segítséget nyújtani Tunéziának a terrortámadás után, amennyiben az országnak szüksége van erre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a TV2 Mokka című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most akkor kihelyezzuk a szabadsagharcunkat kulfoldre is, ahol megbirkozunk a gaz ellennel, es persze artatlanul megkerdezzuk, hogy "miben segithetunk?" Na, megis miben, te nagyokos!?
Azert jo lenne vegre tisztazni, hogy hova is tartozunk, nem, petike? De amikor jonnek az afrikai menekultek, akkor az orruk elott lehuzzuk a rolot, es kitesszuk az orszagra a "MEGTELT" tablat,...
Colleen Bell is atlat rajtunk, mint az uvegajton, nem kell magad nagyon tepni, bajgunar...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@tivoli: Dehogynem eleg! Meg ezenkivul meg kismillio mas problemaban is kell a tamogatas, tudom en azt, Nyuszika, de tedd a tudodre a kezed, es gondold at oszinten: MOST mi a turotol kezdik el az eszak-afrikai Tuneziat segiteni, amikor a Charlie Hebdo-nal sokkal tobb embert oltek meg az iszlamistak, es akkor kussoltunk, mint nyul a fube, pedig akkor is nagyon gyorsan osszejott a nyugati segitseg, nelkulunk...:o(((
Amikor tavaly december 15-en Sydney-ben tamadott az ISIS egy kavezoban, es 16 oran keresztul tartottak fogva a szemelyzetet, es a tulajt meg me'g egy not lelottek a varos kozepen, oda miert nem ajanlotta fel az iszlam elleni segitseget ez az elkenyeztetett bajgunar?
Te biztos tudod a valaszt, majd elmondod, de most en megyek hajcsiba, mert mar nagyon keso van,...Legyen szep hetveged, remelem, nem lesz otthon havazas, hideg, johetne mar a nyar, de legalabb egy meleg tavasz...:o)))
tivoli
@karma1: ma, 11:52
Te is tudod jól, hogy ez egy diplomáciai udvariassági formula, melyet csak akkor kell komolyan venni, ha a Nato kér fel rá, vagy legalábbis jóváhagyja.
Jó pihenést kívánok.
karma1
@tivoli: Aha, szoval a kis gigerli most tanul pavatancolni, mint a "nagyok"! Igy mar ertem!!!...:o)) Koszi! Legyen nagyon szep hetveged!...:o))
DR Eric CARTMEN
Nem elég szerencsétleneknek a terrortámadás ?? Még odaküldjük Hendét is ??
karma1
@DR Eric CARTMEN: Tudod, a baj mindig harmasaval jar, plusz egy a raadas,...:o((((
karma1
@DR Eric CARTMEN: Haaat, ha nem veszi le a kupakot a tavcsoverol, akkor talan nem tud hadtesteket mozgatni, es ezaltal akkora bajt csinalni, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.