"Azokat a politikai támadásokat és provokációkat, amelyek a múltat meg akarják hamisítani, és amelyek semmibe veszik a nyilvánvaló és dokumentált tényeket, abszurdnak és nevetségesnek tartom" – indokolta Orbán Viktor miniszterelnök a nemzetbiztonsági bizottság elnökének írt levelében azt, miért nem fogadja el a meghívást a testület ülésére.

Molnár Zsolt, a parlamenti bizottság szocialista elnöke szerdán közölte az MTI-vel, hogy a kormányfő levélben tájékoztatta őt arról, hogy nem vesz részt a testület csütörtöki ülésén. A miniszterelnök azért kapott meghívást, hogy adjon tájékoztatást "a sajtóban megjelent, személyével kapcsolatban felmerülő esetleges nemzetbiztonsági kockázatról", miután Simicska Lajos vállalkozó korábban a mandiner.hu-nak azt mondta, hogy Orbán Viktornak – közös sorkatonai szolgálatuk idején – jelentenie kellett róla, de előre megbeszélték, mit fog írni róla.

Orbán Viktor már korában is reagált erre a vádra nyilvánosan. A bizottsági elnöknek írt, keddi keltezésű levelében – amelyet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke juttatott el az MTI-hez – azt írta: a teljes magyar közvélemény is pontosan tudhatja, "mi, akik a kommunista rendszerrel szembeni ellenállásból érkeztünk a magyar politikába, a kommunista állambiztonság célszemélyei voltunk". Bennünket zaklatták, bennünket hallgatták le, ránk telepítettek ügynököket, mi voltunk a titkos nyomozások kiszemeltjei – folytatta a kormányfő, hozzátéve: "valójában az élet minden területére vonatkozóan megfigyeltek bennünket".

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugye, mennyirre nem hazudik a felcsúti gyökér ? Mozgalmi háttérrel lett volna ennyire faszagyerek ez a tetű ?
Anno a kilengéseket úgy oldották meg, hogy az illetékes pártbizottság behívta ( vagy a főnökétől üzent ) a renitensnek, hogy "vegyé' vissza pöcsös, mert úgy megszívatlak, hogy a szivacs hozzád képest nedvtaszító anyag !"

És mert ennyire hős volt ez a tetű, azért érdemei elismeréséül helyből felvették az ELTE-re !
Ugye, hogy hihető ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ez az ember mindenkit hülyének néz! Azt hiszi nem emlékszünk már az elhíresült "lehallgatási botrányra", amikor belengetett egy dossziét, amiben üres A4-es ívek voltak!
A Tompika meg azért sírt, mert látta leírva az anyukája nevét!!!
papa.49
Hazugovics arról regélj mikor a Horvát István a Stump apósa kimosott benneteket a xarból, annyi igaz a talpas hírszerzők írták rólatok a jelentéseket, aztán az mind a belügyér asztalán landolt, ő meg ,,irattározta,, PAPÍRKOSÁR, kár hazudozni sokan tisztába vagyunk evvel!!!
Tényfeltáró
Azokban az időkben már komoly embereket se nagyon figyeltek meg, nem hogy suttyókat.
hetöndöe
Ja kérem,akinek van a füle mögött,az szokott vagdalkozni.Ha olyan tökös legény lenne ez a zsebhokis paraszt,akkor elment volna a meghallgatásra.
Tényfeltáró
A jelentős besugó spicli időszaka korábban kezdődött, amúgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.