Igazi fenegyerek hírében áll még a mai napig is lakhelye közelében Orgován Béla, akit egy ideig utódjaként ültetett a Quaestor vezérigazgatói székébe Tarsoly Csaba.

A Blikk beszélt egy tápióbicskei boltossal, aki szerint – noha most már normálisan viselkedik – Béla korábban rendesen bandázott és voltak balhéi is rendesen. A kocsma egyik törzsvendége bőbeszédűbb volt, elmondta, hogy sok haragosa volt a férfinak.

Volt olyan eset, amikor csaknem halálos csetepatét csinált. Nem köszönt neki, ezért hónaljba döfte egy késsel egyik ismerősét, amiért 4 év 3 hónap börtönt kapott. Korábban pedig baseballütővel támadt rá egy helyi vállalkozó. A verekedésnek a helyszínre érkező rendőr figyelmeztető lövése vetett véget.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Megható, hogy ez a fideszhaver cég milyen biztos kézzel választotta ki a legalkalmasabb vezetőjét, egyúttal saját üzleti filozófiáját mutatta be az vezér személyiségében. Mert Mo. ebben is jobban teljesít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Ez az... Ilyen vezetők kellenek!
Hajrá Béla...te vagy a jövő kaja ibrahimja...kellesz nekünk...
Juszuf
Akkor lesz igazi pofára esés a baloldalon, ha kiderül, hogy a Simon pénze is ezektől a fiktív brókerektől származott.
puki
Ő egy igazi keményen dolgozó kisember aki önnön két kezével küzdötte fel magát a csúcsra. Én azt mondom, hogy megérdemelte a vezérigazgatói széket. Szerintem állami kitüntetésre kellene előterjeszteni amit személyesen vehetne át a Parlamentben Viktorkától.
nezelodo
"Juszuf
Akkor lesz igazi pofára esés a baloldalon, ha kiderül, hogy a Simon pénze is ezektől a fiktív brókerektől származott."

Nem zavar, hogy már lefutott az ügy, mert megvolt a választás? Persze még szerencséje is volt a nincstelennek, hogy nem volt a zsebében valami egzotikus méreg.
csergolec
"Volt olyan eset, amikor csaknem halálos csetepatét csinált. Nem köszönt neki, ezért hónaljba döfte egy késsel egyik ismerősét, "

A vezér igazgatok, szoktak ilyenek csinálni.:((
Toby
Jó (fidesznyik) (párt)munkás ez az orgován ! A büntett előéletű fradista patkányfészek védőktől semmiben sem üt el !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.