A Blikk birtokába került egy fotó, amin látható, hogy a Quaesror vezérigazgatója egy jól kigyúrt fiatalember.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Igazgatta? Hány napig, és miért őt választották?
micfild
@mariaberta: Engem inkább az érdekelne, hogy ki találta a fiatalembert és mennyit kapott aki találta és mennyit a fiatalember- hogy elvigye a balhét a tarsoly helyett..
A helyzet fokozódik. Remélem a média nem 3 napig tartja napirenden a dolgot.
Senara
Tarsoly nem véletlen vette vissza a vezetést ! Tuti rászóltak , tesó ezt nem veszik be , így nem tudjuk eltusolni . Azt mondja ajánlották neki , de azt nem mondja meg ki . Welsz módszert kifelejtették kamu útlevél , kamu név . Kapkodás jele a rejtett erőforrás alkalmazása .
Aki Én
Most komolyan. Ezek ennyire hülyére veszik ezt a társadalmat? Igen, és igazuk is van. Ezt érdemeljük, mert még mindig nem zavartuk el őket.
Komolyan gondolta bárki is a földön, hogy ezt szó nélkül megteszik? És ki ez az ember, milyen szálon kötődik hozzájuk? Vagy csak fellapozták a helyi kisokost vagy az álláshirdetéseket?
,,Na nézzük, ki keres vezérigazgatói állást a Quaestornál?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.