Az Erste Bank vezérigazgató-helyettese szerint a bank élen jár a devizahitelek elszámolásában és forintosításában. Harmati László elmondta: a megállapított fogyasztói követelések összege valamivel több, mint 100 milliárd forintot tesz ki.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: dmcdante
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Érdekes, nem zavarja sem őket sem a hasonlókat, hogy jogtalan ügyleteket csinálnak már sokadszorra. Számoljatok már emberek!! 227ezer szerződés szorozva az elcsalt pénzzel és a most felturbósított összeggel. Felbecsülhetetlen.
szaboria1
@gödörben: Nem akarom védeni az Erstét de már nekünk március 5-én kifizette az elszámolást mivel már 2010. kifizettük a hitelünket. Ja és a számla vezetése nekünk 0.- ft.
szaboria1
@gödörben: Még egy érdekesség 2003-ban forint hitelt vettünk fel a Posta Banktól ami ugye Erste lett 2005.ben eu. váltottuk és annak dacára, hogy változó kamatú voltl és sosem érte el a forintra kiszámolt havi törlesztést
gödörben
@szaboria1: Ez működött is eddig. De mostmár annyira felnyomták a törlesztőt, hogy a családi jövedelem 100%-át veri néhol. Kicsit túlkapnak. Adnának megfelelő fizetéseket, a közmunka helyett munkát szerintem senkit nem érdekelne mennyit lopnak. Most nagyon átestek a ló tulsó oldalára és ahelyett hogy javítanának gíorsan kilopják még amit lehet. Ebben minden szerv segíti őket. Normális esetben ilyenenk nincsenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.