Orbán lehet a politika Koplárovics Bélája, aki 25 évvel ezelőtt rúgott egy gólt, de soha többé nem jött szembe a kapu. Erre nem lehet mit mondani. Minimum három hét kellett egy ilyen gyermeteg mese kitalálásához. Egy ennyire átlátszó meséhez arról, hogy mit tudtak, mit nem, mondta Kéri László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Keri mindig fejen talalja a szoget; most is csak azt irta le, amilyennek latja a helyzetet, de abban nagyon is igaza van, hogy orban mar nem ura a vezetesnek, sem az orszagnak, ugy latszik, hogy mar csak a focihoz engedik kozel, mint problemahoz, bar ez is veszelyes, mert itt meg mindig oriasi penzekkel jatszadozhat.

orbant meg azelott kell megallitani, mielott befeszkelne magat a Varba, es a tortenelmi epuletben a kedveert annyi kart okoznak, ami mar visszafordithatatlan lesz...

Keri nem hisz orban megdonteseben - en igen, sot , egyre jobban, mar csak az ellenzek osszefogasa hianyzik ezugyben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.