Már a jövő héten zárolhatják a felelősök vagyonát - reagált a Fidesz vasárnap a Quaestor-ügyben tett ellenzéki nyilatkozatokra, és "politikai cirkusz" helyett az erről szóló előterjesztés házszabálytól eltérő tárgyalásának támogatására kérte az ellenzéki pártokat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem olvasnak újságot. Tarsolynak még a saját háza sincs a nevén, a cég vezérigazgatója Orgován és a maradék céges pénzt is eltüntette az az anyavállalat felvásárlásával.
Elveszik a nyakkendőjét? Ehhez nem kell új brókertörvény, azt elveszik a cella ajtó előtt.
papa.49
@coni: Evvel már piszkosul elkéstek legalább 3 hetet a palinak már a rajtavaló se a sajátja, nincs mit zárolni, bár lehetne bővíteni a kört mondjuk a xargyártó, a lézeres, a xartolcsy, a tonyó, a mr. 20%, a girnyó xar, meg még lehetne sorolni holnap reggelig a delikvenseket, akiket zárolni kellene, és nem elfelejtkezve a hazugovicsról se meg a ,,sofőrről,, se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.