Tavaly 3,3 százalékponttal bővült a nők foglalkoztatása Magyarországon, ami a legmagasabb növekedési arány az unióban – közölte Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) kuratóriumi elnöke az Eurostat, az unió statisztikai hivatalának adataira hivatkozva az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ne a foglalkoztatasi ratarol beszelj, te hulye picha, hanem arrol, hogy MENNYIERT dolgoznak a magyar nok, utana kuruttyolhatsz... (Ja, persze, az is beszamit a statekba, aki egy honapban 1 orat dolgozott, regisztralva...Az Unio magahoz nyulna, ha tudna, hogy alkalmazzak a meresi eloirasokat).
nyanya001
Nőtt az 1 főre jutó hazugságok száma is
köszönhetően a kormánynak Orbánnal az élen !
tenytar.hu/sites/default/files/images/orb%C3%A1n%20pinokki%C3%B3(1).jpg
papa.49
Igen nőtt a foglalkoztatás a ,,bejelentés nélküli,, háztartási alkalmazottak körében, mert akik valóban termelő melót végeznek szólni se mernek a túlórázás, a vasárnapi plusz munka miatt amire még jó esetben plusz pénz se jár!!!
Ez legjobban a női munkavállalók körében terjed, miért is mert ők azok akik a legkevésbé tudnak kiállni a jogaikért!!!
karma1
@papa.49: Ez szep volt Toled, Kedves!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.