Őrizetbe vette a rendőrség azt a 41 éves nőt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megölte nyolc éves kislányát – írta a police.hu. A gyereket tegnap óta keresték Tatabányán, miután az anya ismeretlen helyre vitte.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint emberölés miatt folytatnak eljárást a tatabányai Á. Anikó ellen. A gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban ölte meg a tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát.

A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján hétfőn délelőtt találta meg. A nőt még a panzióban elfogták a rendőrök. Á. Anikó azóta beismerő vallomást tett.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Anyja ?
E nem anya ez mocskos qrva ribanc !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Senara: Dehogynem, mindenki meggondolhatja, mit lehetne tenni, megelőzendő a hasonló tragédiákat. Tanulságokat levonni pedig soha nem felesleges.
A durva beszéd nem érdekli a moderátort, hisz kattintásszámot növel - az ellen csak úgy lehet tenni, ha mindenki igyekszik saját magát visszafogni. A névtelen írogatás lehetőségével élni, nem pedig visszaélni kell.
Senara
@Anna Mária: Levontam a tanulságot .Tőlem hat nap lóhátnyi távolságban Jóska-Pista 121 nem ! Tennék ellene , de nem tudom , hogy borzalmas tettre készül , ja és mikor , ahogy a rokonai sem . Ahogy azok sem akik megítélték a láthatás a gyilkosnak . Nem menjünk messzire a szomszédommal is ez lenne a helyzet .
Anna Mária
@Senara: Megmondom őszintén, a Jóska-Pistás rész nem igazán világos. :)
Ebben az esetben lehetett tudni pontosan, hogy a nővel nagy a baj. Fenyegetőzött már azzal, hogy megöli a kislányt.
Fel nem foghatom, ezek után hogyan kerülhetett felügyelet nélkül a gyerek közelébe, bárkinek is volt ez a döntése.
Ez már nem az első eset, hogy valaki szörnyűséggel fenyegetőzik és a fenyegetést be is váltja.
Hogy történhet meg, hogy szabad szemmel, ezer kilométerről is felismerhető pszichopaták gyerekek közelébe kerülhetnek?!
Senara
@Anna Mária: A teszik véletlen volt te nem érted a Jóska -Pistás hasonlatot és meg ezt nem értem ... szabad szemmel, ezer kilométerről is felismerhető pszichopaták gyerekek közelébe kerülhetnek?! ... köszi a beszélgetést .Agyilag kevés vagyok szösszeneteid megértésére .Levontam a tanulságot sose vitatkozzak misztikus , látnoki erővel bíró egyénnel
Anna Mária
@Senara: Misztikusokkal valóban nem okos vitatkozni, ebben igazat adok neked.
De szerintem azt nem olyan nehéz megérteni, hogy ha valaki, jelen esetben a kislány anyja korábban a kislány megölésével fenyegetőzött, felszólította az apát, hogy rendeljen számára fehér koporsót, az egy nagyon könnyen felismerhető, veszélyes pszichopata, tehát nem szabad felügyelet nélkül a gyerek közelébe engedni.
Nem az első eset sajnos, hogy valaki a gyerek megölésével fenyegetőzik és be is váltja a fenyegetést.
Ha érted, akkor jó, ha nem, akkor tényleg nincs mit tenni.
karma1
@Senara: 14.23-ra: Szia, Kedves, megvolt , hogy miert az apanak iteltek a kislanyt: mert anyuka alkoholista volt, meg gyogyszerezett... Sajnos, az Edesapa jot akart, nagyon emberseges volt: azert adta oda a kislanyt lathatasra, mert ugy latta, hogy az anya nem ivott, es mentalisan stabil volt. (Szegeny ferfi nem tudta, hogy meglapulhat az asszonynal egy uveg pia, ami teljesen vissza tudja ropiteni a legrosszabb fizikai es mentalis allapotba). Szoval "anyukanak" igen sokat kellett tennie azert, hogy a kislanyt az edesapanak iteljek, ez egeszen biztos, tehat a birosag a leheto legjobban jart el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.