A Fidesztől azt kell nap 24 órában megkérdezni, hogy ekkora hatalommal felruházva hogyan lehetségesek ilyen történések a keményen dolgozó kisemberek kárára? Nem kell belefutni a magyarázkodásba, a tématerelésbe. Csak ezt az igazán lényeges mondatot kellene jól megrágcsálni, hátha a keményen dolgozó kisember is felfogja végre, hogy a bizalmukat eljátszották. A jogosítvány, amit a kormánynak adtak az ország védelmének érdekében, már semmit sem ér. Ha pedig nem ér semmit, akkor...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A valaha volt legdrágább és legkártékonyabb kormány van ma Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@nyanya001: De, biztos így volt. De ha az összes megtakarított pénzem befektetem egy tízszer annyit kamatozó kötvénybe, mint amennyit a bankok fizetnek, akkor a minimum hogy nagyon tájékozódok. Akkor mondják meg, hogy a betétbiztosítás ezekre a kötvényekre is érvényes (szerintem nem) és már holnap szaladok, és viszem a pénzem hogy kötvényt vegyek brókereknél, meg részvényt. Mert én sem bánnám 6-6,5 százalék hozamot. És ha bedőlnek, mert az lesz a többivel is, kicsit tudok várni, hogy kártérítésnek.
nyanya001
@Nemezis: Nm tudom, mennyire lennél türelmes, ha a te pénzedről lenne szó !
Mert ugye a " keresztapa " szólt a külügynek, hogy vegyék ki a pénzt, de a kisbefektetőknek
elfelejtett szólni !
Nemezis
@nyanya001: Elbeszélünk egymás mellett. Az egy undorító bennfentes kereskedés gyanúját veti fel, és felelnie kellene érte. A kockázatos befektetés egy másik dolog. Tudod, részvénybe, kötvénybe (kivéve államkötvény) csak a felesleges pénzedet tedd, aminek az elvesztése nem tesz tönkre.Együtt érzek én azokkal akik elvesztették a pénzüket, de ha most közpénzen mentik őket, akkor ennek sohasem lesz vége, mert mindig lesznek akik elcsábulnak a magas kamatígéret miatt. A Tarsoly meg a többi pedig menjen börtönbe vagy 20 évre, az esetlegesen megmaradt vagyonból pedig kártéritsék a befektetőket.
nyanya001
@Nemezis: Most jött le az igazság !
Aljasság az is, hogy Matolcsy az állami tartalékalapból olyasmikre költött, amire
nem lett volna szükség, szó szerint elherdált egy rakás pénzt,
éppen ezért én állami kötvénybe sem tenném a pénzemet
pláne,amíg Matolcsy az MNB elnöke !
Nemezis
@nyanya001: Bíztam benne, hogy végül megértjük egymást. :) Az államkötvényt csak a megbízhatósága miatt ajánlottam. Arra ugyanis az állam garanciát vállal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.