Hat embert öltek meg négy nap alatt hazánkban és hárman váltak majdnem gyilkosság áldozatává. Megdöbbentőek a húsvéti napok alatt történt életellenes ügyek, de az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa, Nagy László Tibor arra hívta fel a hvg.hu figyelmét, hogy a rövid időszakból nem lehet következtetéseket levonni. Valószínűnek mondta, hogy ezt követően ismét visszaesik az emberölések száma, s az előző évekhez hasonlóan, idén is kétszáz körül alakulnak majd az életellenes bűntettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sintér Satya mikor telik már végre le az kurva 2 HÉT, hány embernek, gyermeknek kell még meghalnia, te ígérted a 2 hetet 5 éve, véleményem szerint neked ez a feladat nagyon meghaladja csekélyke képességeidet, ÚGYHOGY TALÁN LE KÉNE MONDANI!!!
Talán hasznosíthatnád magad sofőrként, a bűncselekmények áldozatainak temetésén, bár lehet hogy vehemensebb hozzátartozóktól ,,szemrehányást,, is kapnál!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.