A Tatabányai Járásbíróság jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte azt a tatabányai asszonyt, aki hétfőn a gyanú szerint megölte 8 éves kislányát – mondta el a nő kirendelt védőügyvédje szerdán az MTI-nek.

Csikós János tájékoztatása szerint védence, Á. Anikó megbánást tanúsított, felmérte tette súlyát, azonban még most is zavartan viselkedett.

Az ügyvéd újságírói kérdésre válaszolva közölte, hogy az elkövetett bűncselekményt tíztől húsz évig terjedő vagy akár életfogytiglan tartó szabadságvesztéssel is büntethetik.

Az ügyvéd hangsúlyozta, sok téves információ jelent meg az ügyről különböző portálokon, például az sem igaz, hogy a gyermeket megkötözték. A késre mint elkövetési eszközre vonatkozó kérdésre Csikós János nem kívánt válaszolni.

A tatabányai nő a tőle hosszabb ideje külön élő lányát a gyermek édesapjától múlt csütörtökön vitte el láthatásra. Hétfőn a gyermek holttestét lakossági bejelentés alapján egy tatai panzióban találta meg a rendőrség.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Megbánta ? Szállodai szobában minden van , de kés nincs . Tehát ölési szándékkal vitte magával a rohadék ! (
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Helyes, mivel most tiszta a lelkiismerete fel lehet kötni ?
KERKA
A panzióban több kilónyi gyógyszert találtak. Ez döglény évek óta erős gyógyszereket szedett.
És nem megfojtotta a gyermekét,hanem 106 késszúrással megölte!
Szerintem is előre kitervelt emberölési vádat kell ellene eszközölni.Rohadjon el ahogyan a Szita Bence gyilkosai. Primitív aljas ,ribanc.
soljanka
Én csak a címet olvastam el, de ebbe is beleborzongtam. Édes kicsi lány. Még minek kell történnie, hogy a gyermekvédelem és a jog fel/beismerje:nem mindenki alkalmas szülőnek?
Üdvözlöm azt a bírót, aki megengedte, hogy ez a sérült nő akár a közelébe is menjen a lányának.
eszegfu
@KERKA: Eddig próbáltam objektiven nézni ezt a szörnyüséget...rossz gyermekkora lehetett, kisiklott az élete, ivott, "bekattant"... de betette a kaput, amikor olvastam: megfojtotta, majd 100-nál többször megszurta és több napon át a kis tetem ott volt a panzióban, sőt még hazudozott is az apának! Ezt sem nem pillanatnyi, sem pedig egy teljesen megzavaradott elme állapotával nem lehet megmagyarázni!
KERKA
@eszegfu: a mai hírek már engem igazoltak. Alaposan melléfogott a Gyámügy, mert az anya ellen már volt feljelentés alkoholizmus miatt kétszer is. És erről tudott a rendőrség is, valamint a gyermekvédelem is.
Továbbá az anya Ausztriában prostiként "dolgozott". MIndezeket figyelembe véve távoltartási kötelezettséget kellett volna alkalmazni. A gyermek veszélyeztetett volt.

Már késő. Egy életvidám kislányka nem kacag többé. Nagyon sajnálom.
eszegfu
@KERKA: Abban igazad van: létezik "kollektiv" felelősség (gyámügy, rendőrség, biróság, stb.).
Abban is egyetértünk: vizsgálni kell a hatóságok felelősségét is. De itt a "főbünt" mégiscsak az anya követte el, aki ugye már "megbánta" és mintha "kopna" a felelőssége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.