A két hím egyed Franciaországból költözött Nyíregyházára, velük ötre nőtt a fehértigris állomány az állatparkban. A fiatal állatok egyelőre még egymás társaságát élvezik, később azonban a meglévő nőstények párjai lehetnek. A kamerát még a rácson keresztül sem szereti a Nyíregyházi Állatpark új lakója. A két fehértigris öt hónapja született, egy francia állatkertből költöztek Sóstóra. Az állatok most egy jól megtermett kutya méretűek, de felnőtt korukra elérhetik a három méteres hosszúságot, súlyuk pedig bőven meghaladhatja a 200 kilogrammot is. Magyarországon csak Győrben látható ilyen állat Sóstón kívül. Oda és Pozsonyba is innen vitték az állatokat, ott ők már családot alapítottak.

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem
Ettől egyből megoldódott az ország problémája!
Kenyeret (azért ne túl sokat, nehogy jól érezzék magukat a Nyomorultak), és cirkuszt a népnek!

Észrevenné valaki, hogy orbán nem abból főz, amije van, hanem összeollózott/kanalazott más diktátorok hozzávalóiból, és kigyúrt magának egy saját náci (mert ne felejtsük: jobb oldali 'értékek' = náci), magyar honra átültetett tömény sz@rt?
És emiatt a narcisztikus kis kocsog gnóm miatt szenved egy egész ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.